Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem.png

Leerlingvolgsysteem
De Waterakkers werkt met de ‘internet leerlingvolgsysteem module.’ Dit is een leerlingvolgsysteem waarmee u op internet via een persoonlijke pagina kunt volgen hoever uw kind gevorderd is met de zwemlessen. Dit gebeurt door leuke smileys die laten zien welke vorderingen uw kind maakt. Er zijn 3 verschillende smileys. U kunt onder andere de persoonlijke pagina uitprinten zodat uw kind zijn/haar pagina aan iemand anders kan laten zien. De scores zullen meestal binnen 24 uur verwerkt worden.

Voor de eerste keer inloggen bij het Leerlingvolgsysteem op onze webshop, onder tabblad Zwemles met voornaam, achternaam (zonder tussenvoegsel) en kaartnummer. Alle berichtgevingen met betrekking tot de zwemlessen versturen wij via onze webshop, let dus goed op dat uw emailadres klopt.

Na de eerste keer inloggen kunt u uiteraard zelf uw inloggegevens wijzigen naar het door u gewenste wachtwoord. Lukt het niet meer om in te loggen in het systeem? Neem dan contact op met onze receptie.

Veel gestelde vragen omtrent het Leerlingvolgsysteem;

Hoe kan het dat ik niet kan inloggen?

Gebruik om in te loggen de voornaam, achternaam (zonder tussenvoegsel) en het pasnummer. Let op dat er geen spatie achter de naam staat.

Waarom is de eerder behaalde score vanuit zwemscore niet meegenomen naar het nieuwe systeem?

Er is een bewuste keuze gemaakt om eerder behaalde scores niet direct mee te nemen. Omdat er nieuwe eisen zijn die op veel punten een stukje uitgebreider zijn scoren de zwemonderwijzers op het moment van toetsen.

Waarom krijg ik niet elke week een nieuwe score?

De lesgever ziet de eerder behaalde lesscore, als deze niet gewijzigd is dan is er geen vordering geregistreerd. De lesgever kan in dit systeem, anders dan in zwemscore enkel een verbetering in de score aangeven. Zij kunnen dus niet voor een tweede keer een positieve score geven. Er wordt dan dus ook geen nieuwe score gepubliceerd. Voor de algemene stand van zaken kunt u uitgaan van de kolom “Huidig niveau”

Hoe kan ik mijn kind afmelden/ziekmelden voor de zwemles?

Afmelden voor de zwemles kan via de knop “Afmelden zwemles”. In het opvolgende menu kunt u kiezen voor de lesdag, reden en een eventuele opmerking voor de lesgever.

Hoe kan ik in contact komen met de lesgever?

Tijdens de kijklessen is er een contactmoment met de lesgever, wilt u eerder contact schroom dan niet om een emailbericht te sturen. De lesgever of een hoofd zwemzaken zal dan telefonisch contact opnemen.

Kijklessen
Om op de hoogte te blijven van de vorderingen van uw kind zijn er voor elke schoolvakantie ‘kijklessen.’ Ouders mogen dan de laatste 20 minuten van de les plaats nemen op zwemzaal en naar de vorderingen van de kinderen kijken.

Houdt u er wel rekening mee dat de prestaties van de kinderen iets minder zijn dan normaal. De kinderen zijn tijdens de kijklessen namelijk eerder afgeleid en hebben minder aandacht voor de lesgever. De lesduur zal in deze les ook iets korter zijn dan normaal, zodat er ruimte is om vragen te beantwoorden.

Let op: er mag één ouder/verzorger naar binnen, eventuele broertjes en/of zusjes mogen vanuit veiligheidsoverwegingen helaas niet mee naar binnen ongeacht of deze in het bezit zijn van een zwemdiploma. Ook is het niet mogelijk om de les eerder bij te wonen. Daarnaast willen wij u nogmaals informeren dat wij u vragen om uw schoenen uit te doen of de blauwe overschoenen te dragen. Deze kunt u voor €0,20 cent aanschaffen bij de receptie van het zwembad.

Heb je een vraag over de zwemles?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.