Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem

Zwemscore

Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem: Zwemscore
De Waterakkers werkt met de ‘internet zwemscore module.’ Dit is een leerlingvolgsysteem waarmee u op internet via een persoonlijke pagina kunt volgen hoever uw kind gevorderd is met de zwemlessen. Dit gebeurt door leuke smileys die laten zien welke vorderingen uw kind maakt. Er zijn leuke muziekjes, ballonnen, etc. Dit alles heeft ook een stimulerende werking op uw kind. U kunt onder andere de persoonlijke pagina uitprinten zodat uw kind zijn/haar pagina aan iemand anders kan laten zien. Wij streven ernaar om uw kind elke week een score te laten behalen. Het kan zo zijn dat uw kind één of meerdere lessen niets scoort of juist veel smileys behaald. De scores zullen meestal binnen 24 uur verwerkt worden.

Voor de eerste keer inloggen bij Zwemscore krijgt u na de eerste zwemles een email van onze receptioniste. Let dus goed op dat uw emailadres klopt en geef wijzigingen zo snel mogelijk door. Alle berichtgevingen met betrekking tot de zwemlessen versturen wij via Zwemscore.

Na de eerste keer inloggen kunt u uiteraard zelf uw inloggegevens wijzigen naar het door u gewenste wachtwoord. Lukt het niet meer om in te loggen in het systeem? Neem dan contact op met onze receptie en zij zullen u een nieuwe link toesturen voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord.

Kijklessen
Om op de hoogte te blijven van de vorderingen van uw kind zijn er voor elke schoolvakantie ‘kijklessen.’ Ouders mogen dan de laatste 15 minuten van de les plaats nemen op zwemzaal en naar de vorderingen van de kinderen kijken.

Houdt u er wel rekening mee dat de prestaties van de kinderen iets minder zijn dan normaal. De kinderen zijn tijdens de kijklessen namelijk eerder afgeleid en hebben minder aandacht voor de lesgever. De lesduur zal in deze les ook iets korter zijn dan normaal, zodat er ruimte is om vragen te beantwoorden.

Misschien ten overvloede: de zwemzaal mag UITSLUITEND betreden worden op badslippers, sportschoenen (waar men niet buiten mee loopt) of blote voeten i.v.m. de hygiëne. Wanneer je door de schuifdeuren heen loopt, is het ook mogelijk om blauwe slofjes te pakken en deze om de schoenen te doen.

Heb je een vraag over de zwemles?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.