Zwemles

Kennis maken met de wondere wereld die water heet

Welkom in Zwembad de Waterakkers

Van harte welkom in Zwembad de Waterakkers. Kinderen leren bij ons zwemmen volgens de methode van het zwem-ABC. Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C en is gericht op kinderen vanaf 4 jaar. De zwemdiploma’s A en B zijn daarin waardevolle tussenstapjes, maar wie het complete Zwem-ABC op zak heeft, is pas een échte vriend van het water geworden. Een kind met Zwem-ABC op zak doet met veel plezier mee aan alle mogelijke activiteiten in om en het water.

Gedurende de hele opleiding voor het Zwem-ABC gaan we uit van drie uitgangspunten:

  1. Motivatie
    Uw kind zoveel mogelijk stimuleren binnen zijn mogelijkheden. In het traject tot het Zwem ABC krijgen alle kinderen les op hun eigen niveau. Zodra het kind er aan toe is schuift het door naar een hoger niveau.
  2. Zwemplezier
    Water is leuk! Je kunt er leuke spelletjes in doen en je kunt er lekker in zwemmen! Dat gevoel willen wij uw kind meegeven. Wij proberen de lessen zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de leef- en denkwereld van het kind. Tijdens de zwemlessen worden dan ook diverse spelelementen toegepast, zodat het kind op een plezierige manier leert zwemmen voor het Zwem ABC.
  3. Zwemveiligheid
    Het is belangrijk dat het kind zich vrij en veilig voelt in het water. Vaardigheden zoals het onder water gaan, ademhaling, drijven, wenden en keren, springen in het water, voortbewegen en het gekleed zwemmen worden uw kind op speelse wijze vroegtijdig aangeleerd. Kinderen die deze vaardigheden beheersen kunnen zich vrij en veiliger in het water bewegen.

Voor een overzicht van onze tijden & tarieven klik je hieronder.

Klik hier voor het meldpunt 'Centrum Veilige Sport'

Inschrijven

Schrijf je kind direct in voor onze zwemlessen

Schrijf in
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.