Binnen

Sportinstuif 50+

Sport jezelf fit

De sportinstuif voor 50-plussers is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een sportieve activiteit, waar veel deelnemers zich lekker bij voelen. Doen wat je wil, met wie je wil en wanneer je wil. Je hoeft nergens lid van te worden en je betaalt per keer.

Hoe gaat het in zijn werk?
Om 10.00 uur start de hele groep met een gezamenlijke warming-up op muziek waarna je mag kiezen: volleyballen of badmintonnen. Tussendoor is er een korte pauze voor een kopje koffie of thee met een gezellig praatje. Bij de tweede ronde kan er weer gekozen worden voor badminton of volleybal.

De activiteiten staan onder begeleiding van ervaren docenten die voor je klaar staan om te helpen bij de kennismaking met de diverse sporten.

Wie kan meedoen?
Iedereen die het leuk vindt om lekker in beweging te zijn en dat op een plezierige en recreatieve manier. Je hoeft niet eerder aan sport te hebben gedaan. Gewoon beginnen en al doende leert men snel. Aanmelden is niet nodig. Je kunt je melden bij de receptie van Zwembad de Waterakkers. Omdat het een instuif is, ben je niet verplicht lid te worden. Je kan wel een 10-rittenkaart kopen.

Het is voor de deelnemers wel verplicht sportschoenen te dragen. Deze mogen niet buiten gedragen zijn of zwarte zolen hebben. Speciale sportkleding is niet verplicht, maar kleding waarin u zich goed kan bewegen is aanbevolen.

Wat heb je nodig?

  • Sportkleding
  • Zaalschoenen
  • Flesje water
  • Handdoek

Tarieven

Los entree
5,20
10-rittenkaart (6 maanden geldig)
44,40
Magneetkaart (éénmalige aanschaf)
5,90
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.