Binnen

Baanzwemmen

De ideale (blessurevrije) cardiotraining

Er zijn weinig sporten waarbij je zóveel spiergroepen gebruikt als bij zwemmen. Je versterkt onder andere je rug, arm- en beenspieren en je buik- en nekspieren. Ga je regelmatig banenzwemmen? Dan verbeter je in rap tempo je conditie, spierkracht én je humeur.

Lekker op je eigen tempo
Banenzwemmen doe je in je eigen tempo, op je eigen manier en met je eigen doel. Op een tijd die jou uitkomt. Samen of alleen. Vijf of vijftig baantjes. Borstcrawl of schoolslag… Jij mag het zeggen.

Krachtige work-out
Banenzwemmen is ook een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters.

Zwemmen is voor iedereen
Ben je aan het revalideren of heb je gevoelige gewrichten? Of wil je weer fit worden? Ook dan is zwemmen uitermate geschikt. In het water is de schokbelasting minimaal. Jong, oud, fit of minder fit: banenzwemmen is voor iedereen. Ook voor jou!

Wil je iets meer uitdaging?
Kijk dan bij onze activiteit AquaTrimmen, daar wordt gezwommen onder leiding van een instructeur die je helpt het uiterste uit jezelf te halen.

LET OP!!

Op maandag 21:15-22:00 & donderdag 20:45-21:30 zijn er twee banen beschikbaar

Dinsdag 20:00-21:00 is alleen in de maanden mei t/m augustus (exacte data op te vragen bij de receptie)

Woensdag 11:00-12:00 is tijdelijk

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los entree
5,55
10-badenkaart (1 jaar geldig)
45,45
25-badenkaart (1 jaar geldig)
101,55
50-badenkaart (1 jaar geldig)
176,40
Magneetkaart (éénmalige aanschaf)
5,90
Combi Sport Kortingstarief
2,80
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.