Inschrijven

Reserveer een plek op onze wachtlijst

Inschrijven voor het A-diploma

Zwemles is in Nederland heel vanzelfsprekend. Dat is ook niet zo gek met al dat water om ons heen. Om veilig te zijn in en rond het water is het belangrijk om al op jonge leeftijd te leren zwemmen. Leren zwemmen begint met het Zwem ABC, de drie nationale zwemdiploma’s A, B en C. Met het complete Zwem ABC op zak ben je waterveilig. Schrijf je via onderstaande knop, na het inschrijven heeft u drie weken de tijd om het inschrijfgeld te voldoen bij onze receptie.

Wij geven zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar, inschrijven is mogelijk vanaf 3 jaar.

Wanneer jouw kind al (minimaal 6 maanden) zwemles heeft gehad bij een ander zwembad is het mogelijk om hem/haar aan te melden voor een proefles.

Doorgaan voor het B- of C-diploma?
Heeft jouw kind het A-diploma bij ons behaald? Dan kan hij of zij zich direct na het afzwemmen aanmelden via onze receptie. Daar kan je in overleg een dag en tijd bespreken.
Heeft jouw kind het A-diploma in een ander zwembad behaald, dan moet jouw hij/zij moet bij ons eerst een proefles volgen.

Proefles:
Heeft jouw kind al zwemervaring, dan kan jouw zoon/dochter een proefles doen. Bij een proefles kijken we welke vaardigheden jouw kind al onder de knie heeft en bij welk kleurtje hij/zij het best zou kunnen instromen. Na afloop krijg je van de lesgever een korte terugkoppeling en zal er samen gekeken worden waar er plek is voor jouw zoon/dochter. Als de groepen vol zijn zal onze receptioniste contact met je opnemen zodra er een plekje vrij komt.

Bij een proefles voor het B- en of C-diploma kijken we of jouw zoon/dochter (nog) voldoet aan de eisen van het vorige diploma. Is dit het geval kan jouw zoon/dochter doorgaan voor het B- of C-diploma.

Is dit (nog) niet het geval kan jouw zoon/dochter nog een paar lesjes met het vorige diploma mee doen om de techniek te verbeteren. Zodra de techniek goed is kunnen ze meteen doorstromen naar het volgende diploma. De kosten van een proefles zijn te vinden op onze tarieven pagina.

Momenteel is het helaas niet mogelijk om een proefles B- of C-diploma aan te vragen.

Meer weten over een proefles? Neem contact op met onze receptie via info.waterakkers@sportfondsen.nl.

Bij het inschrijven voor onze zwemlessen betaalt je inschrijfgeld. Beslis je toch om niet bij Zwembad de Waterakkers les te gaan volgen dan kan er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats vinden.

Zwemles 1.jpg

Inschrijven zwemles

Wil jij direct een inschrijving doen voor onze zwemlessen voor het A-diploma? Klik dan op de button hieronder en plaats jouw kind direct op onze wachtlijst.

Inschrijven zwemles
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.