Binnen

Speciale zwemles

Zwemles kinderen voor kinderen met een beperking

Speciale zwemles is bedoeld voor kinderen die door hun beperking net iets meer aandacht nodig hebben dan dat ze bij de reguliere lessen kunnen krijgen. Na inschrijving zal de lesgever telefonisch contact op nemen om te beoordelen of dit de juiste lesgroep is. Vanaf de leeftijd van 5 jaar kunnen kinderen starten met Speciale zwemles.

Er wordt door een deskundige lesgever een halfuur les gegeven in een klein groepje waardoor de kinderen meer individuele aandacht krijgen. Bij deze les is het de bedoeling dat één ouder of verzorger meezwemt. Het doel van deze lessen is om kinderen met een beperking zich zelfredzaam te maken in het water, het zelfstandig kunnen drijven en/of een zwemslag aan te leren waarbij het kind veilig en met plezier kan zwemmen.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Enthousiaste papa/mama die mee het water in gaat
  • Lespas met geldig abonnement

Tarieven

Inschrijfkosten
23,25
1-maand vervolgkaart
61,60
3-maanden vervolgkaart
172,00
6-maanden vervolgkaart
330,25
Magneetkaart (éénmalige aanschaf)
5,90
Diplomakosten (per diploma)
18,70
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.