Binnen

Kinderfeestjes

Vier bij ons jouw kinderfeestje

Zwembad De Waterakkers is DE plek om jouw kinderfeestje te vieren! Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes onbeperkt vrijzwemmen in het leukste zwembad van de IJmond.

Of dans jij liever op de laatste hits en doe je mee aan de danswedstrijd? Want het is ook mogelijk om tijdens het discozwemmen je verjaardagsfeestje te vieren!

Je kunt ervoor kiezen om een feestje te vieren in combinatie met een hapje eten in het Sportcafé of wat lekkers uit het Familierestaurant.

Sportcafé
Voor of na het zwemmen krijgen alle kids een leuke kleurige box met daarin patatjes, een snack, frisdrank en een verrassing! Het Sportcafé is 7 dagen in de week geopend en dus altijd boekbaar (eten na het discozwemmen is niet mogelijk).

Restaurant Bleij
Voor of na het zwemmen kunnen de kinderen lekker eten bij restaurant Bleij. De keuze bestaat uit een kinderpannenkoek of poffertjes, frisdrank naar keuze en een luxe ijs-coupe toe. Het is ook mogelijk om een snack te krijgen (eten na het discozwemmen is niet mogelijk). Het restaurant ligt naast het zwembad (buitenom lopen) en is open van woensdag t/m zondag.

Wat heb je nodig?

  • Vriendjes & vriendinnetjes
  • Plezier
  • Goed humeur
  • Gezelligheid

Tarieven

Kinderfeestje zonder eten
6,55
Kinderfeestje i.c.m. Sportcafé
14,35
Kinderfeestje i.c.m. Familierestaurant
20,35
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.