Reguliere lessen Zwem-ABC
Binnen

Reguliere lessen Zwem-ABC

Haal bij ons je zwemdiploma

Kinderen leren bij ons zwemmen volgens de methode van het zwem-ABC. Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C en is gericht op kinderen vanaf 4 jaar. De zwemdiploma’s A en B zijn daarin waardevolle tussenstapjes, maar wie het complete Zwem-ABC op zak heeft, is pas een échte vriend van het water geworden. Een kind met Zwem-ABC op zak doet met veel plezier mee aan alle mogelijke activiteiten in om en het water.

Zwembad de Waterakkers is in het bezit van de Licentie Zwem-ABC en voldoet daarmee aan de nieuwste kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het Zwem-ABC.

De reguliere lessen in Zwembad de Waterakkers duren één uur en vinden één keer in de week van maandag t/m vrijdag plaats.

Heeft jouw kind gezwommen in het diepe bad bij een ander zwembad en wil je dat hij/zij zwemlessen bij Zwembad de Waterakkers voortzet? Vul dan dit formulier in en mail hem daarna naar onze receptie (info.waterakkers@sportfondsen.nl). Als er een wachtlijst is zal hij/zij daarop worden geplaatst.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Lespas met geldig abonnement
  • Polsbandje

Tarieven

Inschrijfkosten
23,25
1-maand startkaart (incl. afzwemkosten A- & B-diploma en zwemtas)
111,15
3-maanden startkaart (incl. afzwemkosten A- & B-diploma en zwemtas)
221,55
6-maanden startkaart (incl. afzwemkosten A- & B-diploma en zwemtas)
379,80
1-maand vervolgkaart
61,60
3-maanden vervolgkaart
172,00
6-maanden vervolgkaart
330,25
Magneetkaart (éénmalige aanschaf)
5,90
Diplomakosten (C-diploma of Zwemvaardigheid)
18,70
Proefles
11,95
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.