Binnen

DuoDive Zwemles

Samen met je kind zwemlessen volgen

Welkom bij de DuoDive zwemlessen: Samen Sterk in Zwemmen!

Bij de DuoDive zwemlessen geloven we in de kracht van samen leren en plezier beleven aan het water. Onze unieke zwemlessen brengen ouders en kinderen dichter bij elkaar terwijl ze samen de spannende reis van het leren zwemmen verkennen. In een ontspannen en gezellige omgeving bieden we de perfecte gelegenheid om de band tussen ouder en kind te versterken, terwijl we werken aan essentiële zwemvaardigheden.

Waarom DuoDive?

  1. Samen Sterk: Ouder en kind werken als een team aan zwemvaardigheden, met de ondersteuning van ervaren instructeurs.
  2. Individuele Aandacht: Onze lessen zijn ontworpen voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben en bieden een-op-een aandacht om hun zelfvertrouwen in het water op te bouwen.
  3. Plezier staat voorop: We geloven dat leren zwemmen leuk moet zijn! Onze activiteiten en oefeningen zijn ontworpen om zowel educatief als plezierig te zijn.
  4. Veiligheid boven alles: Bij DuoDive staat veiligheid voorop. We besteden speciale aandacht aan waterveiligheid en noodprocedures, zodat ouders en kinderen zich comfortabel voelen in en rond het water.

Deelnemers van de reguliere lessen die niet kunnen meekomen in een reguliere les. Zij worden op advies van de lesgever verplaatst naar de les op zaterdag morgen. Voorwaarde hiervoor is wel dat de ouder zelf mee zwemt en ontdek hoe zwemmen een gedeeld plezier kan zijn dat generaties verbindt. Samen staan we sterk in zwemmen!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Enthousiaste ouder
  • Lespas met geldig abonnement
  • Polsbandje

Tarieven

Inschrijfkosten
23,25
1-maand startkaart (incl. afzwemkosten A- & B-diploma en zwemtas)
111,15
3-maanden startkaart (incl. afzwemkosten A- & B-diploma en zwemtas)
221,55
6-maanden startkaart (incl. afzwemkosten A- & B-diploma en zwemtas)
379,80
1-maand vervolgkaart
61,60
3-maanden vervolgkaart
172,00
6-maanden vervolgkaart
330,25
Magneetkaart (éénmalige aanschaf)
5,90
Diplomakosten (C-diploma of Zwemvaardigheid)
18,65
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.