Binnen

Zwemvaardigheid

Haal bij ons je Zwemvaardigheidsdiploma's

Na het behalen van je A, B en C-diploma ben je in principe zwemveilig, maar is nog veel meer te leren in het water. Daarom zijn er nog meer diploma's te behalen, namelijk: Zwemvaardigheid 1, 2 en 3. Naast het feit dat het goed is om je zwemvaardigheid te vergroten, is het ook nog heel leuk. Door regelmatig te blijven zwemmen, houd je ook de zwemvaardigheid op peil en dit komt de veiligheid natuurlijk ten goede.

Tijdens de Zwemvaardigheidslessen leer je o.a.:

  • wedstrijdslagen (waaronder vlinderslag) en keerpunten;
  • oriëntatie onder water;
  • kennismaking met waterpolo en reddend zwemmen.

Proefles:
Heeft jouw kind zijn A, B en C- diploma behaald bij een ander zwembad, maar wil hij/zij de zwemlessen bij Zwembad de Waterakkers voortzetten? Dan kan jouw zoon/dochter een proefles doen.

Bij een proefles voor het Zwemvaardigheid diploma kijken we of jouw zoon/dochter (nog) voldoet aan de eisen van het C-Diploma. Is dit het geval kan jouw zoon/dochter doorgaan voor het Zwemvaardigheid diploma. Na afloop krijg je van de lesgever een korte terugkoppeling en zal er samen gekeken worden waar er plek is voor jouw zoon/dochter. Als de groepen vol zijn zal onze receptioniste contact met je opnemen zodra er een plekje vrij komt.

Is dit (nog) niet het geval kan jouw zoon/dochter nog een paar lesjes met het vorige diploma mee doen om de techniek te verbeteren. Zodra de techniek goed is kunnen ze meteen doorstromen naar het volgende diploma. De kosten van een proefles zijn te vinden op onze tarieven pagina.

Jouw zoon/dochter aanmelden voor een proefles? Vul dan dit formulier in en mail hem daarna naar onze receptie (info.waterakkers@sportfondsen.nl)

Wat heb je nodig?

  • Zwem-ABC
  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Lespas met geldig abonnement

Tarieven

Inschrijfkosten (alleen voor nieuwe leskinderen)
23,25
1-maand vervolgkaart
61,60
3-maanden vervolgkaart
172,00
6-maanden vervolgkaart
330,23
Diplomakosten (per diploma)
18,67
Magneetkaart (éénmalig)
5,90
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.