Zwem4daagse 2023

Nieuws

Zwem4daagse 2023

BaanZwemmen 2.jpg

In de meivakantie organiseren wij weer de Zwem4daagse.

Het is weer tijd voor de Zwem4daagse!

Op maandag 1 mei zal Thom van Craaikamp, manager van het zwembad, om 16.00 uur het startsein geven voor alle deelnemers. Kinderen tot 12 jaar zwemmen dagelijks een afstand van 250 meter, iedereen boven de 12 jaar zwemt een afstand van 500 meter of meer. Deelnemers hebben tot 18.00 uur de tijd om hun afstand te zwemmen.

Naast het zwemmen bieden wij op de eerste drie dagen, tussen 17.15-18.15 uur, een cooling down aan in ons instructiebad. Iedere deelnemer mag hier 10 minuten bij aansluiten.

Maandag : Aquarobics
Dinsdag : Aquacycling
Woendag : Aqua Actief & Vitaal

De AH, Kerkweg Heemskerk, voorziet alle deelnemers elke dag van een stuk vers fruit. En op dinsdag is Klein Geluk aanwezig met overheerlijke Blissballs.

Op de laatste zullen de medailles uit worden gereikt door onze wethouder Aad Schoorl.

Naast de felbegeerde medaille ontvangt elke deelnemer op de laatst dag een leuke Goodiebag. Deze Goodiebag wordt medemogelijk gemaakt door AH Kerkweg, Koffiedik, Restaurant Bleij, Klein Geluk, De Buurttuin en Sportcafé de Waterakkers.

Meedoen?
Meld je dat dan online aan via ons inschrijfformulier, klik hier, of bij de receptie van het zwembad.

BUITENKANSJE! Dankzij een bijdrage vanuit het Sportakkoord Heemskerk kunnen wij de deelname kosten reduceren van € 18,50 naar € 13,50 euro per persoon.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.