Zomeractie vrijzwemmen

Nieuws

Zomeractie vrijzwemmen

nieuwsbericht zomeractie

Spaar voor 1x gratis vrijzwemmen en maak kans op mooie prijzen, zoals een waardecheque ter waarde van € 449,- van Center Parcs!

De zomer staat voor de deur en dat betekent lekker vaak zwemmen! Zwemmen is een hele goede manier om fit te blijven, te ontspannen en bijvoorbeeld ook om wat aandachtspunten van de zwemlessen te oefenen. Om het zwemmen extra leuk te maken, hebben wij een speciale Zomeractie voor jou!

Kom van 21 juni 2024 tot 1 september 2024 lekker vaak vrijzwemmen. Als je in deze periode komt vrijzwemmen, ontvang je namelijk een spaarkaart waarmee je stempels kunt sparen om één keer gratis te komen vrijzwemmen.

Bovendien maak je bij een volle spaarkaart ook nog eens kans op te gekke (hoofd)prijzen, zoals een waardecheque ter waarde van € 449,- van Center Parcs!

gallery 2

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.