Belangrijke informatie zwemles, doelgroepactiviteiten en vrijzwemmen - LET OP! Zaterdag 23 april is het zwembad gesloten.

Nieuws

Belangrijke informatie zwemles, doelgroepactiviteiten en vrijzwemmen - LET OP! Zaterdag 23 april is het zwembad gesloten.

Belangrijk

I.v.m. een tekort aan personeel zijn wij helaas genoodzaakt om op zaterdag 23 april het zwembad te sluiten. Zondag 24 april zijn jullie weer van harte welkom!

Het zal niemand ontgaan zijn: er is in Nederland een tekort aan personeel. Dit geldt helaas ook voor de zwembadwereld en daarmee dus ook ons zwembad. Doordat wij momenteel ook een aantal zieke lesgevers hebben is het elke dag weer een uitdaging om het werkrooster mooi rond te krijgen. Wij doen er uiteraard alles aan om te voorkomen dat wij lessen af moeten zeggen, maar helaas kunnen wij er momenteel niet meer omheen. 

Zo hebben wij moeten besluiten om ons zwembad zaterdag (23 april) volledig te sluiten. Dit houdt in dat niet alleen het vrijzwemmen vervalt, maar ook alle zwemlessen en doelgroepactiviteiten. I.v.m. de hoeveelheid lessen die niet door kunnen en het aantal lesgevers die werkzaam zijn is het ook niet mogelijk om iedereen in te delen op een andere dag en/of tijd. Uiteraard verlengen wij de geldigheid van de leskaarten.

Zondag 24 april heten wij jullie weer van harte welkom om te komen vrijzwemmen.

Wij betreuren het ten zeerste dat de lessen laten vervallen en het zwembad sluiten onze enige optie is! Wanneer je iemand kent in jouw familie/vriendenkring die op zoek is naar een leuke baan in een sportieve omgeving zouden wij het zeer op prijs stellen wanneer je hem/haar met ons in contact brengt. Wij zijn momenteel op zoek naar lesgevers (zwem ABC), toezichthouders en collega's die doelgroepactiviteiten kunnen geven zoals Aqua Senior en Aqua Body Shape.

Wij bieden onze excuses aan voor al het ongemak en bedanken jullie voor het begrip.