Belangrijke informatie - 7 en 8 mei

Nieuws

Belangrijke informatie - 7 en 8 mei

extra (1).jpg

I.v.m. een tekort aan personeel zijn wij helaas genoodzaakt om op zaterdag 7 mei het zwembad om 13.00 uur te sluiten. Zondag 8 mei zal ons zwembad de gehele dag gesloten zijn!

Het zal niemand ontgaan zijn: er is in Nederland een tekort aan personeel. Dit geldt helaas ook voor de zwembadwereld en daarmee dus ook ons zwembad. Doordat wij momenteel ook een aantal zieke lesgevers hebben is het elke dag weer een uitdaging om het werkrooster mooi rond te krijgen. Wij doen er uiteraard alles aan om te voorkomen dat wij lessen af moeten zeggen, maar helaas kunnen wij er momenteel niet meer omheen.

Zo hebben wij moeten besluiten om ons zwembad zaterdag 7 mei om 13.00 uur te sluiten, zondag 8 mei zal ons zwembad de gehele dag gesloten zijn. Dit houdt in dat niet alleen ons vakantierooster komt te vervallen. Hierdoor is het niet mogelijk om te komen vrij- en/of baanzwemmen.

Maandag 9 mei april heten wij jullie weer van harte welkom!

Wij betreuren het ten zeerste dat het zwembad sluiten onze enige optie is! Wanneer je iemand kent in jouw familie/vriendenkring die op zoek is naar een leuke baan in een sportieve omgeving zouden wij het zeer op prijs stellen wanneer je hem/haar met ons in contact brengt. Wij zijn momenteel op zoek naar lesgevers (zwem ABC), toezichthouders en collega's die doelgroepactiviteiten kunnen geven zoals Aqua Senior en Aqua Body Shape.

Wij bieden onze excuses aan voor al het ongemak en bedanken jullie voor het begrip.