Binnen

Hotwhirlpooltuin

Heerlijk relaxen in een kruidenbad

Zwembad de Waterakkers beschikt over een ware 'Hotwhirlpooltuin', bestaande uit een Hotwhirlpool en vier kruidenbaden. De Hotwhirlpooltuin is gelijktijdig geopend met het vrijzwemmen.

Een kruidenbad biedt plaats voor 1 of 2 personen. Heerlijk languit liggen in het behaaglijke water (35°C) en gedurende 10 minuten word je door de jetstreams in de bodem gemasseerd. Bij iedere badvulling worden etherische kruidenoliën toegevoegd. De verzachtende, kalmerende en stimulerende werking en de aangename geur zullen zeker je lichaam en geest verfrissen. Wetenschappelijk onderzoek heeft het positieve effect van het warme, masserende water aangetoond. Bij twijfel over je gezondheid raden wij aan eerst een arts te raadplegen. Onze kruidenbaden voldoen aan de hoogste hygiënische eisen. Zo wordt elk kruidenbad na ieder bad helemaal automatisch gedesinfecteerd, gespoeld en gevuld met schoon water.
De kruidenbaden kan je alleen betreden tegen een extra betaling.

Of lekker bubbelen in de Hotwhirlpool?! De Hotwhirlpool is vrij toegankelijk, met 35°C heerlijk warm en de jetstreams geven je een heerlijk massagegevoel.

Wat heb je nodig?

  • Badkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los entree
1,50
10-badenkaart
12,90
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.